Tuborg Music House Presents | Antenat 09.03.

Art kino Kriterion, 09.03. u 21:30h

TUBORG Music House i Kriterion predstavljaju ANTENAT – KROZ IZLET U LET!
09. MARTA U ART KINU KRITERION - TUBORG Music House i ANTENAT

SKA/DUB/REGGAE

START: 21:30h

UPAD: 6 KM bez konzumacije ili 8 KM (ulaz i konzumacija Tuborg Green)

"Jedan od najkreativnijih i najkvalitetnijih sastava koje Zagreb može ponuditi. Iz koncerta u koncert svojom fuzijom dokazuju kako brass glazba neće nikad umrijeti te kako glazba ne mora biti u pravilnom ritmu da bi bila plesna."

www.antenat.net

'Volim kad se izlet pretvori u let...'

http://youtu.be/4mUU0BP2JMQ

Bend Antenat, nakon dva uspješna albuma, Subing (2006.) i Karavana (2008.), te velikog broja koncerata po Hrvatskoj i šire, predstavlja svoj novi album pod nazivom Izlet.

Izlet je putovanje. Izlet je izlijetanje. Izlet je ideja koja se ostvarenjem pretvara u let.
„Izlet“ je naslovna pjesma s istoimenog trećeg studijskog albuma Antenata koji izlazi u 4. mjesecu 2013. godine u izdanju Dirty Old Labela. Premijera ovog spota nedavno je održana na portalu www.muzika.hr.

Antenat je napravio izlet u novi sound i nove glazbene pravce koji su obogatili njegov subreggae mozaik; izlet u live-svirku, jer je novih 11 pjesama snimljeno uživo; izlet u nove suradnje sa starim prijateljima: na albumu pjevaju Julien Bordier (bend Joke) i Ana Fabijanić, a violončelo svira Stanko Kovačić.


GENRE: SKA/DUB/REGGAE

DATUM: 09.03.

START: 21:30h

UPAD: 6 KM bez konzumacije ili 8 KM (ulaz i konzumacija Tuborg Green)

Prije i poslije koncerta I.Selektion će puštati mash up selekciju dub, reggae, hiphop, dancehall, funka, i svega između.