Film: Babycall | Vrisak Iz Druge Sobe

Art kino Kriterion od 10. marta u 18:00 sati

Ako vas je Noomi Rapace oduševila u Milenium trilogiji, ni njena uloga u filmu "Babycall" vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim. Termine prikazivanja pogledajte u nastavku.
U art kinu Kriterion prikazuje se triler koji je i najstrože kritičare intrigirao, te su mu prisvajali epitete za očaravajući performans i krajnje nepredvidljivu i originalnu radnju.

FILM ĆE SE PRIKAZIVATI:

10.-14. marta u 18:00 sati

18.-20. marta u 18:000 sati

 


Sinopsis:

Nakon što je pobjegla od muža koji ju je zlostavljao, Anna i njen osmogodišnji sin sele se na tajnu lokaciju u ogromnoj zgradi. U strahu od toga da će ju bivši muž pronaći, Anna kupuje baby phone i cijelo vrijeme osluškuje što se događa u sinovoj sobi. Jedne noći, čuje vrisak i zastrašujuće zvukove i izbezumljeno trči u sobu, ali shvaća da baby phone hvata zvukove iz nekog drugog stana. Nakon što je pobjegla iz jedne noćne more ona upada u drugu, iz koje se mora izvući prije nego što izgubi razum i dijete...

Informacije:

Žanr: Triler, horor
Režija: Pål Sletaune
Uloge: Noomi Rapace, Kristoffer Joner, Vetle Qvenild Werring
Zemlja produkcije: Norveška
Trajanje: 96 min
Cijena ulaznica: 5 KM i 4 KM za studente i penzionere

........................................................................................................

If you were stunned by Noomi Rapace's performance in the Millenium trilogy, her role in "Babycall" certainly won't make you feel indifferent.

Art house cinema Kriterion is now showing a thriller that managed to intrigue even the toughest critics, leading them to describe it as unpredictable, original and stunning performance.

FILM WILL BE SHOWING:

10th-14th March at 6 p.m.
18th-20th March at 6 p.m


Synopsis:

Anna and her eight year old son move into a large apartment complex, after running away from an abusing husband. Anna becomes overprotective of her son and even buys a babycall to keep track of him. Soon, strange noises from other apartments appear on the monitor, and Anna find herself falling from one nightmare to another. She has to find a way out before she loses her mind and her child...

Information:

Genre: Thriller, horror
Director: Pål Sletaune
Starring: Noomi Rapace, Kristoffer Joner, Vetle Qvenild Werring
Production: Norway
Duration: 96 minutes
Tickets: 5 BAM and 4 BAM