Frenkie / Kontra & Shtuka LIVE @ Kriterion

Art kino Kriterion, 16. mart u 21:00h

FMJAM & RED BULL PREDSTAVLJAJU zajedničku promociju Troyanca i Pogleda u prazno. Frenkie, Kontra & Shtuka nastušat će live na Kriterion stage-u.
U subotu 16.3. Frenkie dolazi na sarajevsku promociju hvaljenog novog albuma "Troyanac", objavljenog krajem 2012. u izdanju Menarta.
Naš reper koji je prije desetak godina bio tek "mali od Ede" danas je jedan od nezaobilaznih prvaka balkanskog hip hopa, što podjednako uvjerljivo dokazuju odlične kritike za album "Troyanac" i visoke pozicije na top listama osvojene hit singlovima "Gori" i "Situacije (featuring Saša Antić) te odlične reakcije na njegov posljednji video spot "Napaćeni Bošrnjo".

Frenkie ima i nominaciju za prestižnu nagradu Impala koja se dodjeljuje najboljem europskom albumu, a prošle godine je pripala Adele.


Gosti u Kriterionu će mu biti sarajevski duo Kontra i Shtuka koji su sa svojim prvijencom "Pogled u prazno" čvrsto zabetonirali svoje mjesto na domaćoj hip-hop sceni. Dugogodišnji su saradnici tako da ova zajednička promocija obećava odličan rep koncert koji će se u Sarajevu dugo pamtiti!

Dakle obavezno nam se pridružite u subotu, 16.3. Kriterionu !


UPAD je 5 KM !