Drugi Studentski Bazar UNSA 2013.

Art kino Kriterion, subota 23. mart u 13:00 sati

Studentski parlament Univerziteta u Sarajevu organizuje drugo izdanje Studentskog bazara UNSA 2013, koji će se održati u art kinu Kriterion 23. marta sa početkom u 13 sati.
Studentski bazar UNSA 2013 je sajam i izložba, namijenjena kreativnim studentima da izlože svoje rukotvorine ili ponude svoje usluge kolegama i na taj način zarade sebi džeparac, a ujedno provedu vrijeme družeći se sa vršnjacima.

Posjetiteljima će se predstaviti skoro 40 izlagača, koji će na Bazaru ponuditi svoje rukotvorine (nakit, torbe, magnete, skulpture) i ponuditi usluge (instrukcije, prevođenje, crtanje portreta) po povoljnim cijenama i na taj način afirmisati svoje talente i usrećiti mnogobrojne posjetitelje.

Osim štandova, tokom Bazara će biti organizovana i radionica šminkanja. Radionica će trajati sat i pol, a po simboličnoj cijeni od 5 KM posjetitelji će moći naučiti osnove plesa i odlično se zabaviti.

Prijave za radionicu su otvorene i moguće se prijaviti na: 
https://docs.google.com/forms/d/1O3_8d9BU0MFwTARTShnMEUV4oRAkjGbFl7yCJQFmmG4/viewform?pli=1

Sljedeći Studentski bazar UNSA 2013 će biti organizovan 06.04. i svi izalagči koji se nisu uspjeli prijaviti na ovaj Bazar imat će priliku da se prijave za sljedeći.

Cilj Studentskog bazara je pružiti neafirmiranim autorima rukotvorina priliku da prodaju svoje radove, motivirati posjetitelje na kreativno stvaralaštvo i potaknuti njihovu međusobnu suradnju i druženje.

Ako ste u kreativnoj fazi iskoristite to maksimalno, dopustite dobrim idejama neka se pojavljuju u neograničenoj količini, prijavite se na Bazar i razvijajte svoju kreativnost i dalje!

Tamo će biti svih boja, svih mogućih materijala i predmeta za svaku priliku napravljeni sa mnogo ljubavi samo za vas!
Odaberite sitnicu po povoljnim cijenama jer ćete samo vi imati jednu i jedinstvenu rukotvorinu.

Više o prijavama, Bazaru i učesnicima možete pronaći na:
http://www.facebook.com/StudentskiBazarUnsa2013