Tuborg Music House Presents | Block Out 05.04.

Art kino Kriterion, 5. april u 21:30 sati

TUBORG Music House i art house cinema Kriterion predstavljaju po PRVI PUT U SARAJEVU - BLOCK OUT! 5. aprila spremaju spektakl koji će početi u 21:30 sati.

Medijski pokrovitelji Tuborg Music House-a su portal Muzička Zona i City.ba ♥ Pratite ih i pokušajte osvojiti besplatne ulaznice za koncert!

http://www.youtube.com/playlist?list=PL987A36673A871607

Koncert u trajanju od dva i po sata održat će se 05. aprila u sali art kina Kriterion.

START: 21:30 sati

UPAD: 10 KM ili 12 KM (sa konzumacijom Tuborg Green 0,5)


Grupu Block Out su krajem 1990. godine na Likovnoj akademiji, pod nazivom "Ad hoc" osnovali pevač Milutin Jovančić Mita, basista Trle (ex Siluete), gitarista Danilo, bubnjar Deki i gitarista Laki. Pošto je u Makedoniji postojala grupa sa identičnim nazivom, ubrzo joj mijenjaju ime u Block Out, po ideji tadašnjeg gitariste Danila, koji se još u to vrijeme bavio programiranjem, a grupa je naziv dobila po tada popularnoj igrici "Block Out". U slengu engleskog jezika pojam "block out" se odnosi na posljednji trenutak pred gubitak svijesti, što se kao tumačenje dopalo članovima benda. 

Članovi grupe:

Milutin Jovančić - vokal
Nikola Vranjković - gitara, vokal
Aleksandar Balać - bas
Dejan Hasečić - gitara, sint
Miljko Radonjić - bubnjevi

1994. godine, objavljuju svoj prvi studijski album pod nazivom "Crno, belo i srebrno" (ITMM, 1994.), a nakon toga izdaju još 4 albuma ("Godina sirotinjske zabave"-1996.; "San koji srećan sanjaš sam"-1998.; "Između dva zla"-2001.; "Ako imaš s kim i gde"-2003.)

U godinama po objavljivanju albuma "Ako imaš s kim i gde" bend redovno održava koncerte u Beogradu, Nišu, Kragujevcu, Novom Sadu, ali i Crnoj Gori, BIH i Makedoniji. Na svojim koncertima bend često predstavljaju nove, studijski još nesnimljene pjesme, a 5. aprila možete ih slušati na njihovom prvom sarajevskom koncertu.

ART KINO KRITERION - PETAK, 5. april
START: 21:30 sati
UPAD: 10 KM iili 12 KM (sa konzumacijom Tuborg Green 0,5)

Nakon koncerta pridružite nam se u mobility room-u na DJ partiju ^^