"Kako Sam Ubio Ljubav" u art kinu Kriterion

Promocija knjige, 20. april u 18:15 sati

Udruženje građana Trablmejker iz Beograda održat će u subotu 20. aprila promociju svoje nove knjige "Kako sam ubio ljubav" u sarajevskom kinu Kriterion sa početkom u 18 sati i 15 minuta.
 UG Trablmejker bavi se promocijom underground kulture u Srbiji i regionu, i to čini na dva načina:

* Prvi je pružanje medijskog prostora svim mladim ljudima i onima koji se tako osjećaju, a koji se bave bilo kojom vrstom stvaralaštva (muzikom, pisanjem, likovnom umjetnošću) putem svog web portala Trablmejker.com.

* Drugi način je organizovanje određenih projekata na kome ljudi koje Trablmejker podržava mogu publici da prikažu ko su, šta i na koji način rade.

Jedan od takvih projekata je i izadavačka sekcija Udruženja, koja kao rezultat svog rada za sada ima 4 knjige. Poslednja u nizu je zbirka kratke priče "Kako sam ubio ljubav", nastala na osnovu istoimenog konkursa koji je pokrenut prošle godine.

Na konkurs koji je trajao tri mjeseca, prijavilo 265 autora iz regiona i svijeta. Poslije selekcije koja je trajala 2 meseca izabrana je 51 priča od 49 autora. Urednici izdanja su Tamara Lujak i Nenad Novković koji je ujedno i ilustrator korica.

Zbirka je 23. februara ove godine imala i uspješnu promociju u beogradskom Kulturnom centru Grad.

UG Trablmejker poziva vas na sarajevsku promociju, kako bismo zajedno mogli da nastavimo borbu za kulturu, književnost i lijepu pisanu reč.

ART KINO KRITERION

SUBOTA, 20. APRIL

POČETAK: 18:15h