Gentleman VS. Ladies Stand-up | Ladies Show 08.06.

Art kino Kriterion, 8. juni u 21:00 sati

Muško-ženski vikend komedije i svojevrsni "battle" između Pedje Bajovića i tri dame. Ocijenite ko je bolji, a usput se i pošteno nasmijte! KRITERION \\ 7. i 8. JUNI \\ 21:00h \\ ULAZNICE 10 KM \\ Info i rezervacije: 033 203 113
SUBOTA 8.6.

Nakon što prethodnu večer Pedja Bajović protrese žensko pitanje (ne štedeći pritom ni muškarce!) vrijeme je da dame uzvrate udarac!
The Ladies Stand Up Night, prvi te vrste u Sarajevu! Tri komičake iz tri zemlje, s tri potpuno različita svjetonazora! U stvari, s obzirom da su tri žene u pitanju, ima tu i više od tri pogleda na svijet...

Jelena Radanović (SRB)
Iz Beograda. Još kao omladinka je otimala mikrofon na školskim priredbama, ali su se roditelji nadali da joj zbog odsustva sluha životni poziv neće biti scena. Studirala sociologiju, ali odbija da bude socijalni slučaj. Stand up-om počela da se bavi jer je lepša kad stoji… Iz Jeleninog dnevnika: “Jutarnju kafu konzumira supenom kašikom, da bi ako mama nazove mogla da kaže da je jela nešto kuvano. Nije paranoična, ali ako joj se nešto desi želi da njeni prijatelji sarađuju sa policijom. Nije luda, ali o sebi govori u trećem (sumnjivom) licu. To je ona!”


Marina Orsag (HR)
Iz Zagreba. Prva stand up komičarka u Hrvatskoj, u svojoj sedmogodišnjoj karijeri za sobom ima preko 900 odrađenih nastupa u kojima je razveseljavala i publiku i sebe samu uživajući u svakom smijehu publike. Nada se da će ih biti bar još deset puta toliko jer osjećaj kad nasmiješ ljude je, kako kaže, jedan od najljepših na svijetu. Cinizmom, ironijom i pojednostavljivanjem činjenica dovodi publiku do ekstaze smijeha. Ima metar i želju da naraste. Rođena je par dana nakon Nove godine. U horoskopu Jarac, u podznaku Ovan. Dupli rogovi joj ne daju mira. Nikad nemre bit na mjestu, stalno su joj crvi u guzici, tako da joj je guza vidla puta. Nada se da će tako biti zauvijek i da neće izgubiti dijete u duši, sazrijevajući svakim danom sve više u glavi.


Miranda Lončar (BiH)
Iz Mostara. I Londona. I neke vukojebine u Italiji...Pripadnica (po nekima i osnivačica) ekstremne lijeve frakcije hercegovačke manjine u Zagrebu koja se bori protiv posebnih prostorija za držanje otpada unutar haustora i protiv zaključavanja istih ukoliko već postoje. Nekoć višestruka pobjednica Open Mic večeri i od tada redovno nastupa u više klubova unaokolo. Ljudi plaćaju za vidjeti i takve stvari!

Mogu li žene preuzeti ovaj comedy show. Omjer je ipak 3:1. Svakako dođite i saznajte!

KRITERION \\ 8. JUNI \\ 21:00h \\ ULAZNICE 10 KM

Info i rezervacije: 033 203 113