Submarine Showcase 002 w/ Basta (ZG)

Art kino Kriterion, 22. mart u 22.15h

Drugi po redu Submarine Showcase. Music is deep, not recommended for non- swimmers.
22.03.2014. subota 22:15
kriterion, sarajevo

line up:
basta (zagreb, hr)
https://www.facebook.com/basta161
https://www.facebook.com/r.a.w.zg 

hibrid (sarajevo, bih)
https://www.facebook.com/hibrid.official
https://soundcloud.com/hibrid

dj kaczynski (travnik, bih)
https://www.facebook.com/DJ.kaczynski01


upad 5KM
(prvih 50 dobija i džaba rakiju)

Partneri i sponzori:
eFM Studentski radio, Radio Sarajevo Youth hostel Ferijalac Sarajevo, Deep Sounds, sova.ba, Gentlemen Lounge Records

Submarine Showcase 001 Aftermovie:
http://youtu.be/7g0YxQW7dyg

Prati Submarine Vibes:
http://www.submarinevibes.com/
https://www.facebook.com/submarinevibes
https://soundcloud.com/submarinevibes


MORE INFO:

*Basta 
( R.A.W., Radio 808, Protokol)

Drag i uredan momak iz Zagreba. Jako voli elektroniku o čemu najviše govori njegova frizura koju njeguje njegov prijatelj 220V šteker. Osim što se može pohvaliti činjenicom da može pustit dvije stvari istom brzinom, može reći za sebe da je svirao na Exitu dvaput, četiri puta na Outlooku, najvećem bass festivalu na planeti. Isto tako ako ga već pitate da se hvali, što zbilja ne voli, može reći da je svirao na Soundwaveu dvaput, na Seasplashu, Illectricityju, Motovunu i svim ostalim mjestima koja je zaboravio.
Osnivač je i rezident jednog od kvalitetnijih programa elektronske glazbe pod nazivom "Protokol" te novog, sirovijeg, fokusiranog na Deep House i Techno pod imenom R.A.W. Također vodi Program Mix Show emisiju na Radiju808 koja nije ograničena zanrom ni BPMima dokle god se radi o kvalitetnoj elektronskoj muzici. Gramofone je dijelio s mnogima, a trenutno se zbog starosti i senilnosti može sjetiti samo LTJ Bukema & MC Conrada, Coldcuta, Modeselektora, Martyna, Deadbeata, Jokera, DJ Formata, Sindena, TLRa, Stevena Tanga i još mnogih drugih koje je vjerojatno uvrijedio ne spomenuvši ih ovdje. Voli sve što vole mladi pod uvjetom da mladi vole što i on.


*Hibrid 
(Submarine Vibes, Balkan Connection, Fever Sound Records)

Hibrid je producent i DJ iz Sarajeva. Njegov jedinstveni stil čine duboki zvukovi i melodije i mistični vokali uz plesni ritam. Svoju muziku je izdavao za mnoge labele iz cijelog svijeta kao što su Balkan Connection, Bedroom Music, Fever Sound Records itd. te surađivao sa imenima kao što su Sidney Charles, Jesus Soblechero, Fedja Knajdl itd.
Kao DJ nastupao je u većini Sarajevskih klubova te jedan od organizatora party-a elektronske muzike u protekle 2 godine kao što su Gruv Fest i Pussy Deep Sessions itd. Protekle godine gostovao je i u Zagrebu i Beogradu.