Zagreb VS Beograd Stand-up Show

Art house Kriterion, 14. novembar u 20.30h

Stand-up komedija u Kriterionu vam donosi još jedno gostovanje komičara iz regije, u prevodu, bivše Jugoslavije. Dolazi nam jedan komičar iz Beograda i jedan iz Zagreba da se napokon riješi ko je smješniji, i ko je počeo rat.
ZAGREB VS BEOGRAD STAND UP SHOW


Kad smo sve već bili dogovorili ispalo je da je Srbin vjenčan za Hrvaticu, živi u Zagrebu i voli ga! A Zagrepčanin je opet neki humanista koji ne samo da se osjeća svugdje ko kod kuće, nego ima i planove za odlazak u svemir – istinita priča. 

Uglavnom… to što se oni vole, ne znači da im ipak ne možemo naći sto mana… jer: Ta će oni! 


E pa oni će vas pravo dobro nasmijati u petak 14-og u KRITERIONU!
Ulaznice su u prodaji po cijeni 5 KM. 


Pitali smo Dejana Đerića i Gorana Vugrinec Goca da govore o sebi u trećem licu. Evo šta su nam rekli: 

Iako mu je desnica prva ljubav, u duši levičar, a i kako drugačije kao Beograđanin u Zagrebu... jedan od težih bisera: "Jel znaš ti bre da sam ja sa Opatovine". 
Voli ravnodnevnice, jer se zalaže za jednakost, samo čega, ne zna ni sam...
Ne voli Bele ajkule i političare, oba mogu da ti donesu samo nevolje, samo što te jedni izgrizu, ubiju i udave, dok te ajkula možda i ostavi živog...
Ne voli da priča o sebi u trećem licu, kao ni jedna druga normalna osoba, ali eto... pogreši čovek...


Rođen 1985. u Zagrebu gdje preživljava i danas. Osim blamiranja na pozornici povremeno radi kao novinar i marketingaš, a dodatni mu užitak pruža i jurnjava kroz šumu na brdskom biciklu.
Obožava sarmu mada mu knedli sa sirom izazivaju zazubice. Ne voli kada ljudi s krive strane pišu smajlića. Ne boji se visine, ali strahuje od pada s iste.
U slobodno vrijeme piše haiku prozu te protiv sebe igra potapanje brodova. Inspiraciju za fore pronalazi u telefonskom imeniku i vjeruje kako bi humorom mogao ubijati profesionalno. Ne razumije zašto ga nitko ne shvaća i jedini shvaća sve ostale. U vrtiću su ga zvali Don Juan, u školi Casanova, a u srednjoj nimfomanom. Sada ga zovu visideda.
Također, ovisan o Red Bullu, ima previše energije i kako bi Sade rekla ‘he moves in space with minimum waste and maximum joy’.


petak, 14. novembar u 20.30h
art house Kriterion
ulaz: 5 KM