Speed Dating Party

Art kino Kriterion, subota 25.04. u 21:00 sat

Żelite izaći na dejt? Šta mislite o više njih za jednu noć?

Subota, 25. april je datum koji ćete možda pamtiti čitav život! Art kino Kriterion će od 21:00 sati biti mjesto na kojem imate šansu upoznati vašu srodnu dušu.


Speed dating je nastao krajem 1998. godine i to na Beverly Hillsu. Od 2000. napreduje i postaje sve poznatiji način upoznavanja među ljudima. Uglavnom se organizuje u kafićima ili klubovima gdje se muškarci i žene sastaju u određenom broju i tu se upoznaju. To nije klasičan vid upoznavanja gdje vi i vaš partner sjedite na piću i pričate do besvijesti.


Naime, upoznavanje počinje tako što se učesnicima podijele brojevi 1 i 2. Oni sjedaju za stol, a kada se nakon 5 minuta oglasi zvono, osobe sa brojem 1 ostaju, a osobe sa brojem 2 prelaze za drugi stol. Naravno, bitnu ulogu igra i fizički izgled, a na osnovu sumiranih utisaka se ili zainteresujete ili jednostavno prekrižite jednog/jednu od njih sa datog spiska. Na kraju, dajete organizatorima listu onih kojima želite da dostave vaše osnovne podatke i lične informacije kako bi stupili u kontakt sa vama. Ako se ispostavi da je neko od njih poželio da sa vama stupi u kontakt, Kriterion tim će se svakako potruditi da budete spojeni sa tom osobom.


Informacije:

Datum: 25.04.2015.

Početak eventa: 21:00 sat

Ulaz: Besplatan


NEOPHODNO JE ISPUNITI FORMULAR.

https://docs.google.com/forms/d/1Mvs-pULi5VDNT9BrKGQkiew5DE9_phdCnvmCrA3TaaI/viewform?c=0&w=1