OutDoorAholic vol. 2 - Slacklining

Art kino Kriterion, srijeda 24.06.2015. u 19:00h

Nakon otvorenja izložbe Zlatana Kurte – „Ekstremi“ i predavanja o sportskom penjanju, a u sklopu projekta „OutDoorAholic vol. 2“, pozivamo vas da nam se pridružite u druženju sa slekerima iz Sarajeva. U srijedu, 24. juna/lipnja je planiran nastavak ovog projekta, odnosno njegov drugi ciklus, kroz koji je predviđeno da se publici ponudi iskustvo koje će ih motivisati da i oni postanu „ovisnici“ o adrenalinu i kretanju, a kroz niz inspirativnih predavanja i izložbi o ekstremnim sportovima.

OutDoorAholic – Slacklining


Ove srijede, druženje započinjemo otvorenjem izložbe video radova "OUTDOORS" Envera Kapića, a potom ćemo govorit o slacklining – u. Slackline je vježba održavanja ravnoteže, prilikom koje se koristi najlonska ili poliesterska gurtna zategnuta između dvije tačke (najčešće drveća, stijena, stubova i sl.), a može biti duga od 4 do impresivnih 400 metara. Za razliku od hodanja po konopcu slackline gurtna nije čvrsto napeta, već dinamična i ravna, te se razvlači i poskakuje, što podsjeća na dugačku trampolinu. 
__________________________   ______

19:00 - otvorenje izložbe video radova "OUTDOORS" Evera Kapića
19:30 – prezentacija o slackliningu – Adnan Duzić, Adin Pinjo i Namik Pirkić
20:15 – Q&A (pitanja i odgovori)
20:30 – Projekcija filma: „Fyrst"– the highland expedition to Iceland“
21:00 – demonstracija slacklining – a 

Po završetku programa, publika će se moći iskušati u slacklining – u, a nakon toga, naravno, nezaobilazno druženje u velikom broju :)
__________________________   ______

Ulaz: besplatan